Trötter

Så här trött blir man när man har lekt med sin Kong =)


Aktiveringstips!

Frys in blötfoder i en isbits låda. Stoppa sen en frusen köttbit i kongen och så har hunden nåt att roa sig med =)
Lyra älskar det!

Ny leksak

Köpte en Kong till Lyra idag och den blev snabbt nya favoriten, =)

Söt som socker


Kallt idag

Huvva vad kallt det är ute idag. Men det gör inget för Lyra verkar det som =)



Här ser ni min sötnos Njuta! ( Observera snömängden! Igår upptäckte Lyra att hon kan ju faktiskt hoppa över staket nu.. =) )



Vill bara förtydliga att bilden INTE är tagen när det är så här kallt ute =)

Liten Lyra

Nu när jag fått tillbaka MIN dator så förde jag över nå´bilder på en lite Lyra =)



Mega dålig uppdatering!

Jag vet! Men jag är förkyld igen så vi tränar inte så mycket. Mest bara med aktiveringsleksakerna... Men vi kommer igen =)

Lina på hund

Härom dan när jag var på prommis efter en inte så trafikerad väg så kom jag på att det är nog bäst om jag tar en lina på Lyra... Tänk om det kommer en bil och jag har ju inte ännu en super inkallning på henne... Sagt och gjort.

Passade på att då träna mycket inkallning och det gick så bra =)

Kollade på foton från tidigare och gisses vad hon har växt! Nu är hon i samma höjd som Toivo och han har en mankhöjd på ca 54cm...

Vart kommer detta att sluta? Hahha


Farlig utgång

Var just ut med Lyra. Vad hon inte visste var att det stod en cykel just utanför porten. Oj oj vad det kan skrämma en unghund! Det blev tvärstopp, sen fram för att undersöka. Det älska jag med henne, hon stannar upp, och sen går hon fram för att undersöka. Hon är nyfiken =)

Dessutom, ni med unghundar, vet ni vad det kostar att få ut mjölktänder med hjälp av veterinären? ENORMA summor! Vi har tid om 2 veckor och vi ska verkligen kämpa med att få ut dem på naturligt sätt.... =) Känns ju dumt att betala sååå mycket för nåt som egentligen ska släppa naturligt, eller hur ? =)


Blandade Pics


Prommis med skott

Var nyss ute på en promenad med hundarna i I20 skogen. Det som är bra när man går där är att man får gratis skott träning =) Nu var vi lååångt från skjutfältet men det hördes smällar och Lyra brydde sig inte, bra! Efterhand får man väl närma sig skjutfältet...

Tränade lite inkallning oxå, gick fint det. Kallade in, kopplade, släppte lös flera ggr så att hon inte tror att bara för att man får koppel är det slut på det roliga. Nu har jag trötta hundar, skönt.


Ikväll

Efter att jag kommit hem från jobbet har träningen bestått av inkallning. Det har funkat bra men så fort hon är ute lyssnar hon inte ens på sitt namn... Men vi kämpar på och övar här inne så att det funkar 5 av 5 ggr inne och sen går vi ut med minimala störningar =)

Det kommer att släppa och jag kommer att få en hund med super inkallning. =)





Tillsvidare så kommer det att vara denna design. Får se om jag kan fixa en egen eller om nån annan kan göra det åt mig.

Skönt i solen

Vi har just vart på en underbar promenad i solen =) Med mig var Amanda och hennes hundar Kita och Gjertrud. Vi hade tur som mötte några hundar så att man kunde träna naturliga hundmöten och det gick bara fint. Kan säga att Lyra skötte sig men inte de hundar vi mötte =)

Tränade lite fot position igår när jag kom från jobbet och det gick fint. Vi var till och med ute så det blev lite störning. Men hon verkade inte så störd av det, haha


Tänder

Här försöker vi kampa ut de sista tänderna =)

Nyss


Besök

Tog med mig Lyra till Frida och Anneli nu ikväll. Där fanns även Annelies hund Ludde och Frida´s dotter Freya. Lyra skötte sig så fint ! Hon och Ludde busade lite och sen gick Lyra runt med Freya som höll i kopplet och kollade på alla saker som fanns i F:s rum =) Dom var så söta tillsammans, hahaha

Dålig

Har vart dålig att uppdatera om vår träning och helt ärligt har det inte vart så jätte mkt träning på sistonde...
Men idag har det blivit av!
Tränande lite på fot positionen och ingång till sidan. Hon var super duktig och hon är verkligen klok =) Det krävdes inte så mycket för att hon skulle bli trött så nu har jag gått samvete =)

Ska sätta mig ned och tänka ut lite mål för 2010 nu i alla fall.






Tränade ytterligare på fotpositionen nu och blev glatt överraskad då jag nästan inte behövde hjälpa henne! Duktig Lyra.

Spännande

Nu löper Bella, jag kan gissa att det kanske kommer att trigga igång ett löp hos lillan, men jag hoppas verkligen att det inte händer för som ni kanske vet har vi ju även en hanhund här =) Det går inte så bra ihop med löptikar, hahaaha

Så här sover vi




Haha, kolla på övre bilden där Lyra har fått sig gratis öronvärmare =)


Lyra och Raketerna

Jag tror att gick bra faktiskt. Hon reagerade inte nå när hon satt i husses knä. Bkir väl till att se om ett år om hon blev påverkad.

Igår morse tyckte hon att " jag kan allt vara ute hela dan " Hon skulle icket komma in, =) Senare så fick vi besök och först var hon lite avvaktande men nyfiken och efter några godisar var de bästa vänner =) Det var så roligt att se..
Just nu håller hon på att ska släppa " huggtänderna " vilket innebär att hon vil bita på ALLT! Hon har ben att tugga på men väljer hellre att tugga på ex vis sin matskål eller husses skor =) Så just nu är det mycket byteshandel här, skor mot ben ;)

RSS 2.0