Spår i blåsten

Jag och Sandra spårade idag trots att det blåste ganska rejält. Men för hon som har en hund i elitspår spelar det inte så stor roll =) Jag sa att när hon skulle lägga Lyra´s spår så skulle hon vara noga med att det var medvind/sidovind =)

Lyra spårade bra. Hon tappade bort sig lite på mitten men början var bra och slutet var ännu bätttre! Det märks att hon löper för hon är slöare och " allmänt förvirrad " hihi.
Givetvis när Sandra skulle gå sitt spår så satte de igång med några skjutövningar... Men denna gång var vi längre bort från skjutbanan som tur var.

Spår och skott

Jag och Sandra drog till I20 skogen för att spåra. Medans jag gick hennes spår så small det, jag trodde någon försökte skjuta mig ;) Det visade sig visst att de hade skjutövningar och vi var ganska nära skjutbanan =)

Trots skottsalvorna som gick av medans vi spårade så gjorde Lyra ett sånt fint jobb! Hon brydde sig inte om skotten och hon brydde sig inte om den andra störningen som var en lösspringade hund ca 70 m framför henne =) Jag är så nöjd och glad! Hon spårade så lugnt och nogrann var hon! Duktiga lilla loppan min =)

Pang pang träning

Igår och förra Torsdagen var vi på klubbens skott träning. Inga problem där inte. Fast vi håller oss en ganska lång bit från skytten och igår blåste det så mycket att skottljuden nästan blåste bort =) Nästa vecka tänkte jag hålla mig mer i närheten av de hundar som ligger platsen och jag hoppas att det inte blåser lika mycket.

Igår var en sån där riktigt rolig träning då allt funkade och man kom hem med en trött hund och på ett strålande humör =) Så ska det vara!

RSS 2.0