På Söndag

Då blir det hundträning med Sandra, tjejen med rottisen som vi tränat med förut =) Tror att jag mest ska rikta in mig på fokus ( på mig och inte allt annat ) och inkallning. Om Sandra vill så blir det nog lite tandvisning oxå.


...

Bara en liten kvällsbild =)


Mer hundkompisar

Lyra fick träffa hennes bästis Ludde häromdan... Men jag hade önskat att hon hade fler kompisar =)



Det är lite tråkigt i denna stad att det är så svårt att " komma in " i ett hundgäng... Helst ska man tydligen klara sig själv... Om jag bara visste hur jag ska kunna dra ihop ett eget gäng så skulle jag lätt göra det! Jag vill nämligen oxå ha ett sånt där fint hundkompisgäng som Sandra har ;) Eller så får jag och karln helt enkelt flytta till Sundsvall, hahaha


Toivo <3 Bella

Nu verkar det som om att Bella har slutat löpa. Toivo har vart skogstokig i en veckas tid nu, jo han var lite kär och galen innan höglöpen men inget jämfört med förra veckan =) Men, nu ligger han så lugnt och avslappnat vid mina fötter än fast Bella ligger 1 meter ifrån han.



Så jag hoppas att detta inte är nån tillfällig sinnesförvirring från Toivo´s sida! Då är det bara att vänta på att Lyra ska löpa och så är karusellen igång igen ;)

Lyra och fåglar

Var på en promenad med Lyra och Toivo idag. Jag gick i mina egna tankar när Lyra tvär rusade iväg. Jag har aldrig sett en hund vart så nära att ta en skata =) Hade Lyra i koppel och fågeln måste ju uppenbarligen oxå ha varit i sina egna tankar ;)
Å Lyra hon vara bara glad, haha


...


RSS 2.0