Buse

Ikväll har vi haft middag. Lyra skötte sig bra. Hon fick även träffa en rullstols bunden flicka. Hon var skeptisk men det gick bra i alla fall =) Sen så har hon busat som en galning! När jag var ute med henne, lös, så sprang hon som en vilde och så kom det en man och gick... Lyra rusade fram men stannade en 5-7 m ifrån och bara stirrade! Å icket att hon lyssnade på mig. Men han var förstående och stod bara still tills jag hade fångat henne =)

Tack för det!

Nu väntar hon på mat och idag har en hennes mage skött sig utmärkt! Så bra att vi nu törs ge henne några hundmats kulor till diet kosten.

Det går framåt !

Pics



Min lilla renkalv =)




Lyra och " storasyster " =)

Lugn lugn

Just nu tar vi det ganska lugnt här med allt. Lyra har lite magsjuka så just nu är det diet kost som gäller och då vill jag inte utsätta henne för en massa saker eller ge henne nå annat än just diet kosten. Men så fort hennes mage har stabiliserat sig så kommer vi att köra på för fullt =)

Blöt hund

Idag gick det så mycket bättre hos mamma, det är bra! Efter att jag hade hämtat henne for jag iväg med alla hundarna och släppte dem. Lyra hinner icket med dem stora =) Men hon försöker. Jag såg att hon vågade sig inte lika långt bort från mig som de andra så då väntade hon helt sonika på dem.. =)

Hundvakt

Imorse har Lyra fått vara hos mamma medans jag jobba. Det hade gått bra, dock hade hon vart lite pipig men det gick över. Å gisses vad trött hon var sen när jag hämtade henne. Imorgon ska hon oxå vara där.

Hundar och tid...

Blev då väck 08 imorse av Lyra... Dags för mat tyckte hon... Sen visade det ju sig att klockan egentligen var 07... Nu ikväll, klockan 19 vill hon ha mat... Hur förklara man för en hund att här ställer vi om klockor ibland ?? Å vem har sagt att inte hundar vet tiden ??

Mina hundar kan då tiden =)


Lyra i Täfteå

Åkte till Amanda. Väl där har Lyra sett hästar, busat med Kira, sett kaniner och vaktel höns. Gått på en massa konstiga underlag, tittat in i ett hundpensionat =)
Nu blev hon riktig trött lill flickan min.

Lyra i Täfteå

Åkte till Amanda. Väl där har Lyra sett hästar, busat med Kira, sett kaniner och vaktel höns. Gått på en massa konstiga underlag, tittat in i ett hundpensionat =)
Nu blev hon riktig trött lill flickan min.

Söndag

Idag ska vi ut på äventyr =) Ska besöka min vän som har hund och häst. Ska bli så skoj för Lyra =) Tränat lite ligg idag och så har hon fått aktiverat sig med en akteverings leksak. Det är så roligt att se henne arbeta med nosen. När hon blir frustrerad så kommer de mest konstiga ljud ur henne, haha




Lyra hjälper till med sin blogg ♥

Pics



Lekparken

For då ut på Ön men tävlingarna hade hunnit slutat. Dock var det ju folk där och hundar så vi gick runt och kikade lite. Sen blev det till att byta däck igen och hon har inga problem med buller. Husse drog ju domkraften efter asfaltet och icket att hon brydde sig =)

Medans husse var upptagen gick vi till lilla lekparken. Där fick hon testa olika underlag. Hon gick upp på rutschkanorna, hon gick på en sån där grej som snurrar runt och inga problem med nåt! Hon var nyfiken på sakerna jag visade henne ♥

Just det, vikten

Vägde henne idag... 9,2 kg.

Vilken dag

Veterinär besöket gick galant! Hon var så duktig. Dock blev hon åksjuk i bilen och kräktes och dreglade massor... Men så får man göra när man är liten, =)

Sen bar det iväg till bilprovningen för jag skulle besiktiga bilen. Lyra var så duktig där inne. Än fast det är en mullrig miljö med mycket konstiga saker att titta på så låg hon lugnt i mitt knä och bara tittade =) Fick till och med beröm för att jag hade en så lugn och fin hund, det värmer.

Efter detta var hon helt utslagen och har sovit större delen av dagen så jag gissar att ikväll kommer det att bli mycket bus.

Morgonbus

Var ute och kissade lilla fröken då grannen kom gåendes med sina hundar, en pudel och en Jack Russel som heter Emil. Frågade om hundarna var snälla och det visade sig att Emil var jätte snäll! Han och Lyra har nu busat som galningar här på gården. Kul att hon har hittat en lek kompis i hennes storlek =)

Nu måste vi börja göra oss iordning inför vet.besöket.

Ärovarv

Oj vilket busfrö vi har. Idag drog hon typ varav runt gården och hon hade så rooligt =) Det var mycket spring i det där små benen, hahaha
Idag har vi myst tillsammans oxå, Lyra låg och sov på min mage =) Sen har hon hittat en rolig leksak, husses skägg, hahaha

Ska bli roligt imorgon hos veerinärent då jag ska väga henne. Det känns som att hon har växt så mycket den senaste veckan... Snart är hon nog lika stor som Toivo =)

Nej, nu ska vi ta och ta en busomgång med lilla yrvädret, =)

Träning

Lite sitt och ligg idag. Inga problem =)  Imorgon tänkte jag låta henne få veta vad ett spår är... Det ska bli grymt spännande att lägga ett litet valp spår =)

Bilder

Min lilla skinksittar med de små öronen som tycker om att sova bakom fransgardinen =)


Sovar dag

Lilla puppie sov heela långa natten, utan att kissa. Vilket resulterade i att hon kissade 3 ggr imorse =)
Nu när klockan börjar att närma sig mat tid så springer och fram och tillbaka mella köket och vardagsrummet... Lätt irreterande för oss.. =)
Har inte blitt så mycker träning idag, hon vart ganska trött och det har jag oxå... På lördag tänkte jag åka ut till klubben för det är freestyle tävlingar där. Då kan vi hälsa på massor av folk och om det finns snälla hundar =)

Oj oj

Nu lyckades hon skrämma sig igen... Hon tycker inte om vissa galler... Övertrött oxå, inte sovit sen 12 tiden... Dessutom misstänker jag mask... Sen 13 tiden har hon bara väntat på mat, sen fått mat, efter det bara väntat på mat... Har imorse börjat avmasknings kuren... Just nu springer hon som en galning i lgh och leta maten som är på blötläggning... Hon e alldeles flåsig...

Hoppas på bättring.

Studsboll

Lyra tar fart och kastar sig mot diskbänken när man har gjort iordning hennes mat. Det känns som att det bara är en tids fråga innan hon är diskbänken! Tips mottages gärna för att stäva detta.

Nog är hon som rolig allt. Hon har lyckats skrämma sig själv för vissa kompostgaller... Ställer man ett för ex vardagsrummet hoppar hon inte på det för att hon vet att det kan ramla över henne... Men när hon är i sin bur, som är gjorda av kompostgaller så har hon inga som helst problem att klättra på det =) Konstig hund, haha

Nu när hon sovde så bar jag henne till buren, men icket att hon la sig och sov, hon bara satt där och kollade... Jag passade på att städa lite i köket och gick till henne ibland och gav henne en korvbit. Hon bara satt där och viktigaste av allt så var hon tyst och lugn.

Sitt

Tränat lite sitt nu på morgonen. Ser att hon gärna bara vill sitta framför mig så idag började jag med att hon ska komma och sitta vid mitt vänstra ben. Gick sådär... Hon vill gärna hoppa på mig för att få korv och ibörjan ville hon inte följa min hand. Men tillslut fick jag henne att följa min hand och sätta sig vid sidan. Detta blir ju även en slags träning på ingångar... Så jag ska köra mer på detta att hon ska ine bara sitta framför mig utan även vid sidan.

Nu har hon breddat öron och hon har blivit jätte stor ju! Ska försöka fota lite idag men hon är inte den lättaste att fota för hon har svårt att vara still =)

Blöta Kyssar....

Ja, det får jag när jag kommer hem =) Men min undran är varför inte L får det?? De tycker om att busa med varann men är det trygghet som hon söker,.. Söker hon det hos mig... Är detta matte´s hund?
Det verkar så... Men jag vill ju att det är vår hund...

Ikväll fick hon CP ryck.. Igen... Toivo undra nog varför han vart mest utsatt, hahah,  men han va snäll =)

Valp i olika miljöer

Japp då har lilla Lyra sett stan. Det var inte så mycket att se tyckte hon. Hälsa på olika bänkar och olika material att gå på. Hon var super duktig. Efter det blev det en tripp till travbanan.
Hästarna fick allt höra att Lyra var där =) Men jag gick fram och hon följde efter, några korvbitar senare insåg hon att det var inte så farliga, bara väldigt stooora.

Nu blev hon trött.

Godmorgon

Blev en tidig morgon idag =) Men då hinner man med mycket. Så som att göra en ny bur till Lyra =) Jag har tänkt att denna vecka ska vi bla börja med ensamhets träning =)

Idag har jag tänkt mig ut på stan och jaga folk och kanske ett besök ut på Umåker... Å givetvis lite träning.


Hiss

Idag har vi åkt hiss. Det var ingen sak det ju! Så duktig hon är. Tränat lite på ligg ute oxå och det gick fint det.  Lyra´s mage har krånglat lite men nu verkar den ha kommit till rätta, (ta i trä)
Övrigt idag så står det hanterings övningar på schemat. Så som att kolla tassat, mun, öron, stå på ett bord osv...

En sak, kan nån hjälpa mig att få en fin design på min blogg?? Jag vet absolut inte hur man gör.. =)

Lyra VS Is

Var nu ute med alla hundar. Det har frusit på lite vilket innebar att Lyra sladde omkull på en isfläck, haha, gisses vad roligt det såg ut. Det är inte lätt att vara liten =)

Sen tror jag inte att det blir ett problem att lära henne att ta metall apporten... Nu hittade hon en cola burk här hemma och det var ju typ världens roligaste leksak ju! My Good vad hon sprang omkring med den =) Var ju tvungen att ta av henne den så att hon inte skulle göra sig illa på aliminiumet...

Hade en middag här ikväll med mamma, svärmor och svåger och Lyra sov genom hela den middagen. Lite osäker var hon mot svåger men han la sig på golvet och matade henne med köttbullar, han fick till och med klappa henne! Great ju!

Efter denna middag fick Lyra ett tok ryck och sprang som en galning runt här. De andra hundarna undrade nog vad hon höll på med =)

Slö lördag

Lyra har sovit tok hårt inatt. Hon brukar alltid vakna om man går upp efter vatten men inte natt =) Vi var iofs uppe ganska sent igår och såg film så det kan ju oxå förklara saken.
Idag har vi bara tagit det lugnt, hon har inte vart på bushumör utan hon har legat och sovit på min mage, så myyysigt =)

Trötter eller inte?

Idag har vi haft en lugn hund, kanske pga regnet.. Vem vet

Men nu ikväll så skulle vi se film så då fick Lyra träffa blå konen =) Gisses vilket humör lilla damen har... Så fort den inte kastar ut godis så blir hon sur, haha
Ligg träningen gick galant idag.Toksnabba läggande gjorde hon. Duktig!
Trodde hon skulle bli lite trött av konen men icket, nu är det stackars filten som får sig en omgång =)

Än så länge funkar de bra mellan alla 3 hundarna. Vi är noga med att vi vill inte att de ska busa inomhus med tanke på att då kan ingen " fly " från den andre och med tanke på alla möbler och TV:n... Men ute får de busa =)

Vi kan oxå se hur stor hon har blivit på snart 2 veckor, hon kommer ju att bli gigantisk =) Hennes tassar är i samma storlek som Toivo´s och då är han 7 år och Lyra 12 veckor! Vart ska detta sluta??



Regn och rusk

Lyra tyckte inte att det var skoj att gå ut idag, bara regn ju. Så idag har vi tränat på sitt. Funkar tokbra eftersom att bjuder till på det moment så mycket.
Fick även försäkringspapperna på henne idag. Blev som orolig då det har tagit sån tid innan de har skickat ut men nu är det här!
Just det, imorse när vi var i skogen så var hon lös och vi passerade en hög med hästbajs...Of course så äter hon ju det men jag sa Nej! och visade henne att jag hade godis istället och så var hon så duktig och lysnade på mig =) Efter att hon hade fått godisen trodde jag att hon skulle vända tillbaka men icket, det var som om hon hade glömt att det var en liten " guldgruva " bakom oss =)

Alltid roligt?

Ska en valp alltid ha roligt? L sa nu ikväll , men hon har ju tråkigt! Jaha tyckte jag, allt är inte roligt jämt ju =)
Tränat ligg igen ikväll och det gick såååå bra Hon är så duktig ♥ Har tränat lite på " kom " oxå. När hon har stannat av och tittar på mig så räcker det med att jag tar ett par steg bakåt så kommer hon som skjuten ur en kanon, hihi

Vikt

Vägde Lyra igår på Loobo. Nu väger hon 8,7kg =) Lillan blir bara tjockare och tjockare, hahah Imorse har vi tränat lite på ligg igen. Idag gick det så mycket bättre! Hon har även fått bekanta sig med några aktivitets leksaker. Först ut var den blå konen. Gisses vad roligt det var se henne leka med den =) Samtidigt som hon var lite osäker för den visste hon ju att den innehöll godis så det blev lite skällande på den. Men hon fick ut godisar och tyckte den var jätte skoj.

Sen testade vi Twistern och det var inte så stora problem för henne att lista ut vad hon skulle göra för att få godiset.
Igår måste vara rekordet på hur länge hon vart vaken, från 18 till 21.30 =) Å då sov hon hårt sen, skönt för oss =)

Inlärnings svårigheter?

" Sitt " går bra för det beteendet bjuder hon på säkert 100gr om dan men " ligg ", ja det kommer nog att ta lite tid det =) Hon fattar icket vad hon ska göra. Jag har kört den klassiska " L - metoden ", den funkar inte så bra för hon följer inte handen utan kollar istället på golvet för att se om godiset är där.  Det är oxå väldigt sällan hon själver bjuder på det beteendet, föutom när hon ska sova men då är det ju som ett annat ligg. Typ lägger sig på sidan... Några bra tips??

" Här kan man ju stå och kolla på folk och massor med fåglar bruka sitta där ute " =))

Uppe kl 04

Väcktes kl 04 imorse av en nödig hund. Snabbt ut och sen in och sova igen. Sen steg vi upp vid 7.30 vilket är lite mer rimligt =) Har inte vart så mycket bus idag från Lyra´s sida, hon har tatt det lugnt. Har var ute och träffat 2 okända människor... Fler var ju ute men kan man avbryta nån som är i telefon för att jag vill att de ska ge min hund en korvbit?

En som jga fråga, ja hon ville inte ge Lyra nåt för hon var visst ingen hundmänniska... Men annan kvinna gjorde mig glad. Hon sa att jag skulle ha en eloge var att jag var ute och " jagade " folk som ville ge min hund godis =)
Tackar tackar =)

1 vecka har gått

Kan inte fatta att det redan har gått en vecka! Å vilken skillnad på lilla Loppan =) Så mycket mer framåt, mer busig, sover mindre, mera ljud från henne =) Hon bondar med mer husse vilket gör mig så glad!!
Idag har mamma hoppat in som hundvakt och det hade gått jätte bra. Jag åkte iofs hem på lunchen för att kolla läget =)

Vaccinations tid är beställd till nästa vecka så denna vecka står det avmaskning på schemat. Är fascinerad att hon sköter sig så bra på nätterna, helt otroligt! Å att hon inte är en galning på alla sladdar. Visst har hon väl vart och kollat in en eller annan sladd men inte så sladd galen som jga trodde att hon skulle kunna vara.

En sak som jag hade glömt bort gällande att ha valp är detta att hela tiden vara på sin vakt och kolla att hon inte hittar på nå förbjudet bus. Mest hela tiden är det upp och ned ur soffan, varvat med kiss pauser, haha

Klick klick

Nu verkar hon fatta vad klickern betyder! I alla fall inomhus. Så nu ska jag fortsätt och börja klick ute, få se hur det funkar =)

Agility

Efter frukosten for jag iväg till klubben med Lyra. Gick först en sväng med alla hundarna sen fick de stora stanna kvar i bilen medans jag och Lyra gick in på agility planen. Tittade runt lite och så gick vi till en tunnel. Hon tittade in och sen gick hon in i den. Då passade jag på att springa runt den och lockade på henne från andra hållet. Blev det problem? Självklart inte =) Det var väl ingen sak säg.... ♥

Efter det tog vi en titt på gungbrädan. Ja, det var inte heller nån sak, bara att traska över ju =)

Så duktig hon är!

Kvällen med husse

Eftersom att jag jobbar eftermiddag hela denna vecka så har Lyra inget annat val än ty sig till husse om hon vill ha nån kontakt, kärlek och värme. Kvällen hade gått över förväntan. I början ville hon vara själv men till slut så tog hon kontakt och ville dessutom leka med husse! Great!!

Har klickat lite med henne idag, hon börjar nog att fatta... Hon har även ikväll vart med och bytt till vinterdäck på svärmors bil. Inga som helst problem hade Lyra med det =)

Bustrasa

Tog en gammal handduk idag, klippte sönder, flätade ihop och så har Lyra fåt sig en riktigt fin kamptrasa. =) Den tycker hon om. Har klickat med henne idag men jag tror att hon e trög, hahaha... Än har hon inte fattat att klickern är great! Trots leverpastej. Men vi kämpar på.

Har suttit idag på Klickerklok och fått jätte mycket information och tips. Tycker ibland att Fanny skriver som konstigt eller så är det jag som har svårt att fatta =)

Nu så ligger Lyra själv i köket och sover, hon valde att gå och sova där av nån konstig anledning.

Klor

Idag har jag klippt hennes klor på en baktass =)
Innan dagen är över ska alla klor vara klippta. Hon brydde sig inget om att jag klippte och jag passade på när hon var som tröttast.

Min lilla valphage var inte rymmnings säker, =) Hon har sovit under sängen med Toivo ♦

Visste ni...

Att valpar är MONSTER !!! Saaaatan vad hon biter hårt! Försökte prata i telefon när hon tyckte att " nu kan jag bita på dig "... Det resulterade i att hon trodde att det var en lek och tyckte det var jätte skoj när jag försökte få bort henne =)
Nu har jag fina bitmärken... =)

Fest igen i porten bredvid så vi fick gå långt bort för att kissa... Men det gick bra.
Jo.. Imorse vaknade jag av ett Woff! Då har lilla Lyra rymt magiskt konstigt från sin " hage " och gått under sängen där Toivo alltid sover. Jag gissar att Toivo har morrat lite åt henne och då har hon skällt på honom =) Har sett att hon gör så mot honom.. Så nu ikväll har jag gjort en ny valphage som hon förhoppningsvis inte kan rymma ifrån... Vi får väl se hur det ska gå.

Lite sömn hela dan

Vi som " klagade " på att hon sov så mycket. Nu fick vi allt för idag har hon inte sovit mycket =) Bara bus hela tiden. Just nu springer hon till köket hela tiden för hon vet att maten snart är hennes.  Nu har köttbullar inhandlas så nu kommer hon att få lite köttis när vi klickar in henne och vid kontakt med folk =)

Ingen sovmorgon inte

Som hon har busat idag, hon har knappt sovit nåt heller. Skulle sätta ihop ett bord i rummet och då fick Lyra vara i köket bakom kompostgaller. Uppskattat ??
Oh no!!! Hon levde så mycket rövare där trots att hon hade gobenet så nu slocknade hon =)

Vart ska detta sluta?

Hm? Grann fest vs Lyra

Kan jag " kräva " (be ) att de stänger balkong dörren så att hon inte hör en massa karlar som pratar högljudt?? Så att hon kan rasta sig i lugn och ro... Vad skulle andra valpägare ( hundägare ) ha gjort när de har en försikt och blyg hund?

Är det nå man kan göra nå åt? Grannarna alltså =)

Spännande

Idag har det busats ska ni veta. Hon har vart duktig och tagit kontakt med husse flera gånger =) Det värmer. Idag var vi tvungna att lämna henne en kort stund i bilen. Hade lekt mycket innan så att hon skulle vara trött och hon var ordentligt rastad. Sen lånade vi en lite bur av svärmor som hon fick va i.
Placerade Lyra i den utan problem och hon somnade nästan på en gång. ♥ Sen efter en stunds körning så sov hon ordentligt. Då passade vi på att göra vårt ärende, lämnade radion på i bilen och var borta ca 20min. När jag öppnade dörren till bilen så sov hon fortfarnde, great!

Så idag har hon även träffat min svåger och hans dotter som e 7år. Det gick bra. Sen träffade hon en flicka på gården oxå i samma ålder som I. Lyra skötte sig bra =)

När vi var på Loobo tidigare så vägde jag Lyra, 7,6kg.

Nu är lillflickan riktigt trött så nu ska jag bara mysa med henne =)

Tidig morgon

Idag tyckte Lyra att vi skulle kliva upp kl 06 !! Lite väl tidigt för min del men det var bara att hoppa ur sängen. Efter frukosten var det bus bus bus. Sen slocknade både hon och jag =)

Idag har hon ätit från dammsugaren utan problem. Sen har hon åkt lite bil med mig och då somna hon, än fast jag körde. Det var bra det.

Nu när L har kommit hem så har han fått klappa henne och lekt lite med hon. Han gick fram och klappade henne just nu innan hon somna och hon drog sig inte undan, Yes!


Köpa saker till Lyra och mig

Kikade in på Bamse Bollar ikväll. Gissa att jag ska köpa saker till hundarna och främst Lyra, Även lite saker till mig =)
Lyra har slumrat en stund och nu vill hon gärna ha min tjocksockar, haha. Dessutom har vi satt på mat åt henne så helst av allt vill hon till köket, faan nu äter hon på rumsbordet oxå =)

Det är så skönt att hon sover hela nätterna. Inte pip hör man från henne. Så duktig lill tjejen min ♥
Imorgon blir det oxå till att äta måltiderna på udda ställen. Ikväll fick det bli i buren, imorgon blir i alla fall en måltid från dammsugaren =) Om man plockar bort där påsen sitter så får man ju ned en matskål där, haha

Man ser ganska fort på henne när det är dags att bajsa. Då får hon en annan aktivitet och far omkring själv i hela lgh så då vet man att nåt e på gång =)

Nä nu måste jag ta och busa med lillan för nu är hon väldigt busig ♥

Busfrö

Ikväll lossnade det lite. Hon har busat jätte mycket med sina leksaker =)
Skrev ett mail till Sandra ang en sak men trots att hon är lite avvaktande mot L så har de 2 busat lite ikväll och han har fått klappa henne jätte mycket och hon försökte inte dra sig undan. Några gånger sökte hon själv kontakt med honom vilket verkligen glädjer mig och L ♥

Piggare

Idag har det vart en annan fart på Lyra =) Mera bus. Har vart ned på Coop igen med henne och det gick bra. Var även in en sväng på Loobo och kikade.
Idag har jag börjat med att klicka in henne. Funderar på att ta med henne ner på stan imorgon... Eller åka till ridskolan kanske, vi får se vad det blir.


Liten och söt


Små promenader

I eftermiddag så hälsade vi på mamma. Lyra stegade bara in i lgh och tittade runt =) Hon hälsade på mamma utan problem. Efter det for ned på Coop där vi gick en liten promenad där. En person hälsade på henne och det var inga problems. Kundvagnarna som styrdes runt visade hon intresse för, på ett positivt sätt, hon var nyfiken ♥

Hon tittade folk och en del av människorna ville hon följa efter =) När vi var hemma var det dags för bus. Jag tycker att hon är lite trött och mest sover bara... Hon busar väldigt lite, nästan ingenting... Vi har ju iofs bara haft henne 3 dar men det brukar väl vara mer fart på en valp? Kanske släpper det med tiden när hon lärt känna oss och hemmet.

Amanda tittadeförbi här när hon hade slutat jobba. Lyra var nyvaken och satt mest och tittade på henne =) Men tillslut så hälsade de på varann.

Imorgon blir det en tur till lillskogen här, då ska vi utforska den =)

Ska fixa upp bilder imorgon oxå.

Upptäcksfärd

Idag har Lyra fått vara en sväng på postens garage. Där är det en bullrig miljö med mycket konstiga saker. Hon skötte sig utmärkt ocg var fram själv till olika saker och luktade =)
Efter det for vi på Djurmagazinet där vi gick runt i butiken och tittade på saker och hälsade på människor. Även här skötte hon sig snyggt och var nyfiken på sakerna de har där. Hon gick till och med upp på en låg hylla av plåt och kollade läget ♥

Nu när vi är hemma skulle jag dammsuga lite men se dammsugaren var inte populär =) Så det måste vi träna mycket på. Även att hon är lite blyg inför L, hon vill helst bara vara med mig så vi försöker göra så att L ger henne mat och att han försöker leka mycket med henne. Jag tror på att det kommer att släppa med tiden när hon inser att han är snäll.

Idag

Natten gick hur bra som helst, dock vägrade hon sova i sin bur =) Men jag skall vänja henne med den. Redan idag har hon vart i den och lekt lite. Jag vill ju att buren ska vara en trygg plats för henne, inte ett fängelse.
Flera av grannarna har hälsat på henne idag och givetvis tycker alla att hon är så söt! Men vad annars? En av grannarna överväger till och med att köpa en VH som de vill ha som handikapp hund. De kom och knackade på vår dörr idag och frågade om jag kunde hjälpa dem att köpa en VH =)

Det känns kul!

Iövrigt har hon väl vart som en valp ska vara, busat och kissat inne lite =)

Efter att jag hade jobbat for vi till svärmor för att hjälpa med lite saker och jag passade på att gå med Lyra i carporten. Där fick hon bekanta sig med lite olika saker och det var bara positiva reaktioner från hennes sida. Så efter det blev hon lite trött och nu är hon i full gång igen, =)

Gårdagen

Jag hämtade som sagt hem henne igår. Väl i Sundsvall pratade vi lite och hälsade på alla andra av kennels hundar och vi tog en liten promenad med Bella och Lyra. Sen dags att fara hem. Undrade hur det skulle gå i bilen då hon tidigare har visat tecken på åksjuka, men kan ni gissa? Hon sov HELA vägen hem! ♥

Väl hemma tog en nyfiken runda runt i lgh och så var det som om hon alltid vart här, hur trygg som helst och inga tecken på oro. Bella ville helst busa med henne hela tiden så vi fick begränsa det hela lite och Toivo var som nyfiken på henne men ville icket leka med henne. Istället la han fokus på Lyra´s alla leksaker =) Det var som att ha 2 valpar hemma, haha

Så jag verka ha fått en trygg valp.


RSS 2.0