Inte lätt med kontakt

Var på klubben med Sandra ikväll. Det gick av 7 skott och Lyra blinkade inte ens. Men å andra sidan tror jag inte att hon hörde dem heller för hon var så fokuserad på alla andra hundar...

När skjutande var klart gick vi ut på planen för jag tänkte träna lite på " kolla matte är här med dig och vill träna dig lite " Ha, det var inte lätt när hon hade ögon på hundarna som sprang runt där =) Men skam den som ger sig!
Hon fick kolla av läget lite å så satte vi igång fokus träningen! Kämpa är ett bra ord som kan beskriva vad jag fick göra... =) Men tillslut så hade hon fokus på mig och inte alla andra. Med andra ord ett litet steg i rätt riktining.
 
( Å tur att det inte var vi som blev " attackerad " av den där lösa hunden, inga skador uppstod som tur var )


Jag skäms.. =)

Är så dåligt på att uppdatera bloggen!

Idag så for jag och Sandra ut på klubben för att träna lite. Jag hade bara en sak att träna och det var fokus.
Lyra blir lätt disträ och vill bara titta på allt annat. Men jag kämpade på och väntade ut henne. Körde några pass sen fick hon gå i bilen för att vila lite.

Efter hennes vilopaus gick vi till agilitybanan. Där kom den riktig Lyra fram =) Det första hon gjorde var att gå in i en tunnel utan som helst problem! Tog henne sen till gungbrädan å där var det inte heller nå problem. Egentligen ville hon rusa upp på den men det tillät jag henne inte att göra då jag hjälper henne med nedslaget. Jag tror uppriktigt inte att hon märkte att underlaget hon stod på rörde sig =)

Efter det hjälpte Sandra mig med balansbommen. På denna trvade hon på som om att hon inte gjort annat, så kul att se, hihi

Vi tåg även den långa tunnel utan problem och nästa gång tänkte jag hon skulle få testa den platta tunnel, det tror jag kan bli spännande =)

Jag är hel nöjd och jag bör nog ta en funderare på om det är så att jag har en liten agilityhund =)

RSS 2.0