Lydnad

Idag for jag och Sandra till Nydala där vi tränade Lyra. Först tränade vi lite på apporten och sen fotgåendet. Det gick väldigt bra trots att det är väldigt varmt och soligt idag =)

Tränade även på inkallningen, eller mer stanna kvar. Sandra höll i kopplet och när Lyra tjuvstartade så sa hon till henne. Fick till en riktig kanon inkallning =)

Igår var vi ute på promenad med Sandra och Lyra är då inte halt. Så det var nog bara en stäckning.

Spår igår

Igår var det spår dags igen. Hon fick ett litet svårare spår,  fast det var inte meningen att det skulle bli så ;) Hon råkade få 2 korsande stigar i spåret.
Vid första övergången så blev hon lite förvirrad men jag stod still i rätt riktning och så löste hon det fint. Vid den andra övergången så hade hon inga problem =)

Även nu hade hon fin fart och glädje.

Men nu under en vecka´s tid blir det inget bus, spår eller långa promenader. Hon är halt. Mest troligen för att hon har sträckt sig när hon har busat, som jag sagt förr, hon är en studsboll ;)


Härligt

Spårade idag med Sandra i det underbara vädret. När vi gick med Lyra så svammlade hon lite just i början, men efter det blev det fart på hon =) Hon hade mer fart och spårade allmänt bättre än vad hon har gjort tidigare! Hon hade en godishög efter ca halva spåret och så fort hon hade fått sitt beröm så ville hon iväg igen! Jätte kul att se =)))

Även Tovio fick ett spår och det kan sammanfattas med fart, 1 pinne borta, skall och lysande ögon =) Han tyckte det var så vansinnigt roligt =)

RSS 2.0