Smart är hon

Retades lite med Lyra nyss. Tog lite dipp och satte uppe på nosen hennes. Vad tror ni hon gör? Hon är så smart att hon torkar av sig på sitt frambenet och sen slickar hon bort det från benet =)

GRATTIS H- KULLEN!

Idag är ni 1år =)




Vilken värme

Var just ute på gården och tränade Lyra lite. Det blir många korta pass då det är så varmt! Tidigare idag fick hon lite cp ryck =) Hon fick en boll som belöning när vi tränade inkallning och inte skulle hon komma tillbaka med den, hihi Som hon sprang, runt, runt bara.

Hon hade jätte skoj och jag lät henne leka en stund innan jag tog av henne bollen. Lite senare blir det nog ett lite pass till, hoppas bara att det har blitt lite svalare då.

Vart på klubben

Egentligen konstig att jag säger klubben då jag inte ens är medlem =) Men till saken då, jag och Sandra drog dit och eftersom att hon på typ en månad ska starta i elitklass så fick jag vara " tävlingsledare " åt henne ikväll. Ja och det var ju et tag sen sist men jag kom ihåg, hihi.

Det vi mest funderar är vad de säger vid moment stegen?

När vi var klar med det så tog jag ut Lyra. Det fick bli lite fot träning och ligg-sitt. Tränade även lite passivitet.

Trött liten hund

Jag och Sandra träffades ikväll för att träna lite. Hon la ett spår till Lyra som fick ligga ca en halvtimme. Hon hade lite svårt i början, mitten gick fint men så tappa hon bort sig och hittade inte tillbaka. Synd.

Men fot träningen gick bättre. Inga starthopp och hon hade kontakt med mig =) Passivitets träna måste vi göra mera =)

RSS 2.0