Lyrabus

Tog en skogspromenad nyss.




Riktigt svalt och skönt ute.



Lyra sprang i vad jag trodde var ett vattendrag men det var det bevsligen inte då hon kom upp med ett par nya " stövlar" ;)



Men vad gör det när man har roligt!


Höst med Lyra idag

Jisses vad kallt det har blåst idag. Tog med Lyra ut på en promenad och vem säger att man måste följa alla stigar i skogen? Vi gick lite kors och tvärs och även lite klättring blev det. Lyra hade inga problem med det men det  hade matte =) Flata stenar med mossa på var inte det lättaste att klättra upp för , haha

Uppletande

Idag var första gången för Lyra att testa uppletande. Sandra tog hennes favvo tvättbjörn och sprang ut med den och var lite rolig där ute i skogen. Skickade sen iväg en liten försiktig Lyra men hon fann den. Andra gången gick det hur bra som helst! Hon hade mer fart, mer känsla =) Jag är mycket nöjd =)

Tyvärr tog jag inget kort på Lyra men dock på Zerox.



Efter detta så for jag på Loobo för att köpa lite tuggben och där fann vi en annan viting. Tyvärr så var ägarna inte så intresserad av att träffa andra med VH så jag gav upp försöket att få kontakt med dem. Nu vet jag ju att det finns inte så många här och då vill man ju träffa alla som är här. Uppenbarligen delas inte detta med alla... Synd tycker jag. Det är ju bara trevligt att få träffa andra VH:s...

Som en gång när jag bara hade Toivo och Bella så kom jag och sambo gåendes efter en gångstig då vi ser en bil pallnita och ut kastar sig en kvinna och halvspringer fram till mig och frågar om det är en Lapsk Vallhund jag har... Yepp sa jag och så visade det sig att hon hade ju oxå en =) SÅ då blev det ju genast ett långt och trevligt samtal =) Så vill jag att det ska med VH som träffar här oxå... En gång var jag ute med alla våra hundar då jag möter en kille med 2 fina hundar... Jag går bara förbi och säger i farten " Vilka fina Lapska du har " Å så var samtalet igång.

Kanske är det skillnad på LVH folk och VH folk... Men VH i Umeå är ungefär lika vanligt som Lapska i Umeå... Ett fåtal bara och man vill gärna träffa alla individer som finns här.

RSS 2.0