Fulbilderna



Det där vita på bilderna är då Lyra =)

Nytt ängsspår

Idag for jag ut själv med Lyra och spårade. Idag var hon ännu duktigare än igår =) Men så var det inte storm idag heller.
Jag hade tillochmed kameran med mig men det blev så dåliga bilder så de ids jag inte ens lägga upp.

Blåsigt spår

Idag så spårade jag och Sandra på en äng. Det var första gången för Lyra och det blåste ganska rejält oxå. Inte det bästa förhållanden för en orutinerad spårhund men vad bra hon var!!

Spåret började i en skogsdunge, över ett litet dike och sen ut på ängen. Början gick fint och hon hittade första korvhögen. Sen började det att blåsa mer och då tappade hon bort sig lite och fick ju självklart en hög näsa. Men hon sänkte den lite och fann sista korvhögen.  Jag är mer än nöjd.

Det jag är mest nöjd med är hennes vilja. Den blir bara högre och högre efter varje gång vi har spårat! Bland de första gångerna som jag och Sandra spårade med henne så gick hon ju knappt fram ;) Nu är det mkt högre fart och mer glädje hos henne. Det är så roligt att se =)

Sen är jag även sämst på att komma ihåg att ta med kameran.





( Bild från förra sommaren )

Träning

Idag for vi på klubben med Sandra. Jag och Lyra tränade på fotpositionen och på lite " hålla fast metall apporten" Jag är nöjd med kvällen. Dock var hon väldigt ofokuserad ett tag. Det var många som var och tränade och det var så längesen vi var på klubben. Men efter att hon hade fått " titta av sig " så var det lättare att få kontakt med henne.

Träningspasset blev inte så långt då det började regna lite och sen öste det ned.

4 blandade bilder


Vikt

28,5 kg väger lill hunden :)

Solpromenad

Kom just in från en härlig promenad i solen. Med oss var Annelie och hennes hund Ludde. Nu var det jätte längesen de träffades och jag fattar inte vad som tagit åt Lyra. Hon var inte snäll med Ludde =( Hon sprang förbi honom flera ggr och då i farten så gav hon honom ett tjuvnyp. Tillslut blev Ludde lite less och arg och sa ifrån lite och sen ville inte han leka med henne mer!



Så här lekte de inte ;)


Söt är hon


Vilken hund

Då Lyra inte var med oss i vardagsrummet, vilket hon alltid bruka vara så gick jag och kollade var hon höll hus. Här var hon =)





Det är ingen som har lärt henne att gå upp på stolar och nu dröjer det nog inte länge innan hon är på bordet =/




Fail


Pics


Hur gör ni?

När ni stiger upp på morgonen; tar ni då det lugnt, dricker lite kaffe och kollar i tidningen och sen rastar hundarna eller ni sånna som skyndar er ut med hundarna innan ni gör nåt annat?

Själv så ger jag hundarna mar, dricker kaffe, läser tidningen och sen går jag med dem =)


Racer hunden

Idag letade vi efter kantareller och Lyra var med lös och var allmänt tokig =) Hon flög fram i skogen och jag var rädd att hon skulle bryta nåt ben eller nåt ;) Men det gick bra, hon var bara täckt av blåbär hahaha. Sen kom vi fram till en strand och då upptäckte hon hur kul det är att leka i vattnet. Så kul att hon stannde kvar där själv medans vi gick i skogen =) Hon kom till oss emellan åt och kollade till oss men sen bar det iväg till stranden igen =)

Hon är ju för söt lilla loppan som nu är en sand loppa ;)




RSS 2.0