Lyra VS Is

Var nu ute med alla hundar. Det har frusit på lite vilket innebar att Lyra sladde omkull på en isfläck, haha, gisses vad roligt det såg ut. Det är inte lätt att vara liten =)

Sen tror jag inte att det blir ett problem att lära henne att ta metall apporten... Nu hittade hon en cola burk här hemma och det var ju typ världens roligaste leksak ju! My Good vad hon sprang omkring med den =) Var ju tvungen att ta av henne den så att hon inte skulle göra sig illa på aliminiumet...

Hade en middag här ikväll med mamma, svärmor och svåger och Lyra sov genom hela den middagen. Lite osäker var hon mot svåger men han la sig på golvet och matade henne med köttbullar, han fick till och med klappa henne! Great ju!

Efter denna middag fick Lyra ett tok ryck och sprang som en galning runt här. De andra hundarna undrade nog vad hon höll på med =)

Kommentarer
Postat av: Berrabus

ååå hon verkar ju jättesöt din lillasyster;)du får allt se till o hålla reda på henne! Hoppas allt e bra hos er, evigheter sen vi sågs eller pratades vid!!kram på er! Berra o lillmatte

2009-10-18 @ 11:53:21
URL: http://lillmyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0