Små promenader

I eftermiddag så hälsade vi på mamma. Lyra stegade bara in i lgh och tittade runt =) Hon hälsade på mamma utan problem. Efter det for ned på Coop där vi gick en liten promenad där. En person hälsade på henne och det var inga problems. Kundvagnarna som styrdes runt visade hon intresse för, på ett positivt sätt, hon var nyfiken ♥

Hon tittade folk och en del av människorna ville hon följa efter =) När vi var hemma var det dags för bus. Jag tycker att hon är lite trött och mest sover bara... Hon busar väldigt lite, nästan ingenting... Vi har ju iofs bara haft henne 3 dar men det brukar väl vara mer fart på en valp? Kanske släpper det med tiden när hon lärt känna oss och hemmet.

Amanda tittadeförbi här när hon hade slutat jobba. Lyra var nyvaken och satt mest och tittade på henne =) Men tillslut så hälsade de på varann.

Imorgon blir det en tur till lillskogen här, då ska vi utforska den =)

Ska fixa upp bilder imorgon oxå.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tröttheten kommer nog att minska med tiden. Dels så är hon ju ny och dels så är hon ju liten. Sen är hon nog rätt lugn som valp, försök att kanske få henne lite engagerad i att leka med dig, det bygger också bandet mellan er två på ett possivitv sätt =)

2009-10-07 @ 21:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0